Ο ΣΕΟ υποστηρίζει την δράση Α.Σ. Αρης Θεσσαλονίκης – Αθλητική ημερίδα άρσης βαρών Lift for Life Games V αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Αλκη Καμπανό

«Αθλητισμός και βία είναι έννοιες εντελώς αποκλίνουσες. Ωστόσο, στην εποχή των έντονων αξιακών κρίσεων την οποία διανύουμε, η βία ως εκφυλιστικό κοινωνικό φαινόμενο, βρίσκει πρόσφορο έδαφος εκδήλωσης φορώντας συχνά τον μανδύα της «οπαδικής συλλογικότητας». Ευθύνες υπάρχουν σε σχεδόν κάθε κοινωνικό θεσμό, μη εξαιρουμένης της οικογένειας και του εκπαιδευτικού συστήματος.
Οφείλουμε να εστιάσουμε στον ανθρωπιστικό προσανατολισμό, τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού για να μην γίνουμε ποτέ ξανά μάρτυρες σε ανάλογες εγκληματικές πράξεις όπως η δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών υποστηρίζει την δράση και συγχαίρει τον Σύλλογο για την πρωτοβουλία του.»
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Α.Σ. Αρη Θεσσαλονίκης
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και δεύτερη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, υλοποιείται από τον Α. Σ. Αρης και πάλι, η ιδέα που έγινε πράξη χάρις στην υποστήριξη όσων αγαπούν τον αθλητισμό και πιστεύουν στην κοινωνική αλληλεπίδραση.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Άρσης Βαρών θέλουν να ευχαριστήσουν τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών για τη στήριξή του στην ημερίδα «Lift For Life V».

Ο ΣΕΟ εξέφρασε το ενδιαφέρον να στηρίξει τη διοργάνωση η οποία και φέτος θα αφιερωθεί στη μνήμη του Άλκη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2022. Ο σύλλογός μας δέχτηκε με χαρά την πρόταση των Ελλήνων Ολυμπιονικών για τη στήριξή τους στην ημερίδα, η οποία θα διεξαχθεί το διήμερο 3-4 Μαρτίου στο γυμναστήριο Άρσης Βαρών του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Περιμένουμε την παρουσία των Ολυμπιονικών μας, οι οποίοι μεταξύ άλλων θα έχουν ενεργό ρόλο στις απονομές που θα γίνουν στους νικητές της διοργάνωσης.

Αφιερωμένη πλέον στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού η επίσημη αθλητική ημερίδα άρσης βαρών Lift for Life Games V κάνει την καρδιά του αθλήματος να χτυπήσει δυνατά στις 25 και 26 Φεβρουαρίου 2023 στη θύρα 2 του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης.

Έπειτα από επιθυμία της μητέρας του Άλκη, το σύνολο των εσόδων της φιλανθρωπικής ημερίδας μας θα διατεθούν στον Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό του Δήμου Βέροιας.
Σας περιμένουμε όλες και όλους να πλαισιώσετε και να ενισχύσετε με την παρουσία σας μια όμορφη αθλητική εκδήλωση που στοχεύει να αναδείξει νικήτριες την αθλητική άμιλλα και την κοινωνική αλληλεγγύη!

Top