Ασίστ αλληλεγγύης από τον Γιάννη Μπουρούση, βοηθά στους απεγκλωβισμούς στην Καρδίτσα

 

Ο Γιάννης Μπουρούσης βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών του στην Καρδίτσα και βοηθάει στον απεγκλωβισμό πολιτών, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία.

Η Θεσσαλία δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πλημμύρες. 11 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ υπάρχουν φόβοι για περισσότερα θύματα. 

Συγκινητικές είναι οι εικόνες από τους απλούς πολίτες στη Θεσσαλία που συνδράμουν με κάθε τρόπο και μέσο προκειμένου να βοηθήσουν συμπολίτες τους που έχουν πληγεί από τις φονικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel. Ένας από αυτούς είναι και ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Γιάννης Μπουρούσης!

Ο πρώην σέντερ των 2.15 εκατοστών, με τη μεγάλη καριέρα εντός αλλά και εκτός Ελλάδας, συμμετέχει στις ενέργειες των μονάδων διάσωσης που δίνουν καθημερινό αγώνα τα τελευταία 24ωρα για τον απεγκλωβισμό των πλημμυροπαθών.

Ο Γιάννης Μπουρούσης, που έχει γεννηθεί στην Καρδίτσα ιδιαίτερα αγαπητός  βοηθώντας με κάθε ευκαιρία τους συμπολίτες του.

Όταν… κρέμασε τα μπασκετικά του παπούτσια ανέλαβε (ως πρόεδρος) και την ομάδα της Καρδίτσας στο μπάσκετ, την οποία κατάφερε να ανεβάσει στην πρώτη κατηγορία.

Ανέβασε στο instagram stories με εικόνες από τις επιχειρήσεις διάσωσης και βοήθειας.

Είτε μαζί με ανθρώπους της Z-MAK μέσα σε ένα φουσκωτό, είτε μοιράζοντας προμήθειες στους χώρους όπου φιλοξενούνται προσωρινά οι πλημμυροπαθείς, είτε παίρνοντας στα πελώρια χέρια του ηλικιωμένους που κινδύνευαν, ο Γιάννης Μπουρούσης φώναξε «παρών» σε αυτή την τραγωδία.