Αθλητικά βραβεία ΠΣΑΤ 2014

Φωτογραφίες από την εκδήλωση για τα Αθλητικά Βραβεία ΠΣΑΤ όπου η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη απένειμε τιμητική πλακέτα στον στον πρόεδρο της Ολυμπιακης Επιτροπής κ.Καπράλο για το πρόγραμμα “υιοθετήστε έναν αθλητή για το ΡΙΟ 2016”

Πως θα μπορούσαν να λείψουν ;  Σημαντική εκπροσώπηση είχε μία ακόμα χρονιά ο σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών στην 61η γιορτή του Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ)  που βράβευσε για μία ακόμα χρονιά τους κορυφαίους αθλητές, αθλήτριες και ομάδες σε μια λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας την περασμένη Δευτέρα (15/12), παρουσία της αθλητικής και πολιτικής ηγεσίας, προσωπικοτήτων του αθλητισμού και πλήθους κόσμου.

Μεταξύ των τιμηθέντων  ήταν Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την πρωτοβουλία της να βρει πόρους από ιδιώτες για την ολυμπιακή προετοιμασία των ελλήνων αθλητών με το πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο 2016». Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη που απένειμε τη σχετική πλακέτα στον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο δήλωσε: «Ο Σπύρος Καπράλος ως Ολυμπιονίκης και ο ίδιος στο άθλημα της Υδατοσφαίρισης γνωρίζει πολύ καλά τους κόπους, τους πόνους και τις αγωνίες των αθλητών, ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ευχαριστούμε λοιπόν τον ίδιο και τους συνεργάτες του στην ΕΟΕ, για την εκπόνηση αυτού του προγράμματος, καθώς προσφέρει μία νέα προοπτική για τους αθλητές μας, που θα αγωνιστούν για την άξια εκπροσώπηση της χώρας μας στο Ρίο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά βραβεία έλαβαν οι Ολυμπιονίκες του Χάντμπολ Δημήτρης Καφφάτος και  Γιώργος Ζαραβίνας για την προσφορά τους στο άθλημά τους και τον Ελληνικό Αθλητισμό γενικότερα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι Ολυμπιονίκες Ιωάννης Μελλισανίδης και Πηγή Δεβετζή, οι οποίοι απένειμαν τιμητικά βραβεία, ενώ η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Ζυγούρη δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου κάθε φορά να παρευρίσκομαι στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ εκπροσωπώντας το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, καθώς οι βραβεύσεις των καλυτέρων αναπτερώνουν το ηθικό όλων των αθλητών και τους δίνουν τη δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια. Συγχαρητήρια σε όλους». 

https://web.archive.org/web/20150317220917/https://www.onsports.gr/Spor/Olympiakoi-Agwnes/item/451581-Aroma-Olympionikon-sti-giorti-toy-PSAT