Αγωνιστικά πλάνα της Ομάδας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών από τον χθεσινό φιλανθρωπικό αγώνα

Αγωνιστικά πλάνα της Ομάδας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών από τον χθεσινό φιλανθρωπικό αγώνα προς αρωγή του “Δικτύου για τα δικαιώματα του παιδιού” και προς τιμήν του Νίκου Γκάλη
Η ομάδα του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών επικράτησε της αντίστοιχης του ΣΠΑΚΕ, ένα αποτέλεσμα όμως που πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς ο σκοπός του αγώνα ήταν φιλανθρωπικός και το ζητούμενο ήταν να διασκεδάσουν και να ζήσουν όλοι όμορφες αθλητικές στιγμές, παρέα με τις μεγάλες δόξες του παρελθόντος.
Το γεγονός της μεγάλης συμμετοχής γυναικών στις συνθέσεις καθώς και στα προπονητικά team των δύο ομάδων, εκθείασαν η Πρόεδρος, η Γενική Γραμματέας και η Ταμίας του ΣΕΟ Βούλα Κοζομπόλη, Βούλα Ζυγούρη και Αγγελική Καραπατάκη αντίστοιχα, οι οποίες, έχουν τεθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα επικεφαλείς της υλοποίησης του προγράμματος “Make Place For One More Woman” και οι οποίες μαζί με την υπεύθυνη του Γυναικείου Τομέα του ΣΠΑΚΕ Ολυμπιονίκη Τατιάνα Καββαδία, παρέδωσαν αναμνηστικές μπλούζες του προγράμματος και κοσμήματα της φίρμας FASPA σε όλες τις συμμετέχουσες αθλήτριες, ως μια ένδειξη για την δράση της προαγωγής του γυναικείου αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα.
Εξέχουσες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, για να τιμήσουν τον μεγάλο παίκτη και να στηρίξουν την κοινωνική προσπάθεια.
Από τον ΣΕΟ συμμετείχαν οι ολυμπιονίκες της καλαθοσφαίρισης Μιχάλης Κακιούζης, Τατιάνα Καβαδία, Αναστασία Κωστάκη, Τούλα Καλέντζου, Μαρία Σαμαρούκοβα, οι ολυμπιονίκες της πάλης Γιώργος και Ξενοφώντας Κουτσούμπας, ο χρυσός ολυμπιονίκης των καταδύσεων Νίκος Συρανίδης και ο ολυμπιονίκης της καλαθοσφαίρισης Νικόλας Δεληγιάννης . Προπονητής της ομάδας ο Παναγιώτης Γιαννάκης και βοηθός η Άννυ Κωσταντινίδου.
Από τον ΣΠΑΚΕ συμμετείχαν οι Τάκης Κορωναίος, Λιβέρης Ανδρίτσος, Βασίλης Σούλης, Νίκος Χατζής, Γιώργος Αγιασωτέλης, Σάκης Τζαλαλής, Σαράντης Παπαχριστόπουλος, Νίκος Κατσουλίδης, Όλγα Βαρβέρη, Βίβιαν Γκώγκου, Κωσταντίνα Ουζούνη, Τίνα Μιτέκο. Προπονητής Κώστας Μπογατσιώτης και βοηθός προπονητή Γιασεμή Σιαμαντούρα.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Γιάννης Σταθόπουλος.
Eυχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ,την εταιρεία ΟΧΥΖΕΝ SARANTOU και τα Κοσμήματα FASPA, για τον εξοπλισμό και τη γενικότερη υποστήριξη.