Αγωνιζόμαστε για την ελπίδα – κερδίζουμε την ζωή – στο κλειστό του Περιστερίου

Ο ΣΕΟ σε συνεργασία με το Σύλλογο Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας (ΣΠΑΚΕ) και το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου, διοργανώνει Φιλικό Αγώνα Μπάσκετ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 27/4/2014 και ώρα 11.00πμ στο Κλειστό Γήπεδο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» στο Περιστέρι ( Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών ) μεταξύ των ομάδων των Ελλήνων Ολυμπιονικών και των Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών.
Ο αγώνας αυτός εντάσσεται στη γενικότερη εκστρατεία ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ , που έχει εκπονήσει ο ΣΕΟ για τη διάδοση του μηνύματος του εθελοντισμού για τη νέα τράπεζα μυελού των οστών του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ .
Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την αξία της εθελοντικής προσφοράς και το απλό της διαδικασίας της κατάθεσης δείγματος σάλιου σε ειδική κινητή μονάδα, που θα βρίσκεται εντός του γηπέδου, ενώ το γεγονός θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη.
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο μεγάλος θρύλος του ελληνικού μπάσκετ ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ , ο οποίος θα ανακηρυχθεί σε επίτιμο μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών!!!
Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε άμεσα για την διαθεσιμότητά σας να συμμετέχετε στην παραπάνω δράση του Συλλόγου μας. Διευκρινίστε επίσης εάν προτίθεστε να στελεχώσετε την ομάδα μας, λαμβάνοντας μέρος στον αγώνα ή εάν θέλετε να παρευρεθείτε χωρίς να παίξετε.
Με εκτίμηση
    Η Πρόεδρος                                                        Η Γεν. Γραμματέας
Βούλα Κοζομπόλη                                                      Βούλα Ζυγούρη

Ρεπορτάζ για την 1η δράση της εκστρατείας που εκπόνησε ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, για την διάδοση του μηνύματος της αξίας του εθελοντισμού για τη νέα τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών της ΕΛΠΙΔΑΣ

 


 

Ρεπορτάζ από το Mega για την ειδική εκδήλωση που έγινε την Κυριακή (27/04) στο κλειστό του Περιστερίου, ο σπουδαίος Νίκος Γκάλης έγινε επίτιμο μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών!