Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου τιμάει τον ΣΕΟ

Σε μία πολύ πολύ όμορφη εκδήλωση στο Δημαρχειακό Μέγαρο Αγίου Δημητρίου, η Δήμαρχος κυρία Μαρία Ανδρούτσου και το Δημοτικό Συμβούλιο τίμησαν τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών για την συνδρομή του στην οργάνωση του φετινού και πλέον επιτυχημένου Αγώνα Δρόμου της Ειρηνοδρομίας, οι εκπρόσωποι του οποίου δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο και την Κοινωνία του Αγίου Δημητρίου, να συνδράμουν στις προσπάθειες τους για την προαγωγή του αθλητισμού, του πολιτισμού και της υγείας, μέσα από ένα μεγαλύτερα δρομεϊκά event της χώρας.

Πιο αναλυτικά,  στα πρόσωπα των Τατιάνας Καββαδία (Ολυμπιονίκης Καλθοσφαίρισης), Αρετής Αθανασοπούλου (Ολυμπιονίκης Tae Kwon Do) και Ηλέκτρας Ευθυμίου (Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής),οι οποίες συνέδραμαν οργανωτικά την Ειρηνοδρομία, τη Δήμαρχος τίμησε το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών για την συνεργασία του και την γενικότερη προσφορά του στην κοινωνία.

Εκπροσωπώντας την απούσα στο εξωτερικό Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κα Βούλα Κοζομπόλη, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Συλλόγου κ. Γιάννης Σταθόπουλος σημείωσε για την εξαιρετική συνεργασία με τα στελέχη του Δήμου για την υλοποίηση ενός Αγώνα Δρόμου, που εκτός τον άλλων προάγει την ιστορική μνήμη και προάγει τις Παναθρώπινες Αξίες της Ειρήνης, του Εθελοντισμού και της Κοινωνικής Προσφοράς. Παράλληλα ευχαρίστησε την Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο που αποφάσισαν να συνδράμουν την εκστρατεία “Αγωνιζόμαστε για την Ελπίδα, Κερδίζουμε την Ζωή” του ΣΕΟ και ανήγαγαν την Ειρηνοδρομία σε μία πλατφόρμα ενημέρωσης και έμπρακτης υποστήριξης των καρκινοπαθών συνανθρώπων μας.

« Επιστροφή

Σχετικές Φωτογραφίες