Το συγκινητικό "ευχαριστώ" του Πύρρου

ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” ΤΟΥ ΠΥΡΡΟΥ

Με μία συγκινητική ανάρτηση, ο Πύρρος Δήμας ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα στο πένθος της οικογένειάς του, από την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου και μητέρας των 4 παιδιών του.

Από την ανάρτησή αξιοσημείωτη είναι η τελευταία φράση όπου αναφέρει ”...ο καρκίνος θα ηττηθεί γιατί έχει έναν κόσμο από υπέροχους ανθρώπους να τον πολεμάει”…

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών θα συνεχίσει να υλοποιεί αδιάκποτα την Εκστρατεία  “Αγωνιζόμαστε για την ΕΛΠΙΔΑ, Κερδίζουμε τη Ζωή” προς έμπρακτη αρωγή των καρκινοπαθών συνανθρώπων μας, ώστε να επιβεβαιώσουμε την πεποίθηση του Πύρρου, ο οποίος είναι κι εκείνος πάντα δίπλα σε όλες τις σχετικές μας δράσεις.

Παρακάτω διαβάστε ολόκληρο το ευχαριστήριο μήνυμα του Πύρρου:

Αγαπητοί φίλοι, 
δυσκολεύομαι να βρω τα σωστά λόγια να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση σας, μετά τον χαμό της Αναστασίας μου. Εγώ και η οικογένεια μου, μέσα στην οδύνη και στη συντριβή, αισθανθήκαμε σαν ζεστό χάδι παρηγοριάς τα λόγια και τα μηνύματά σας. Η Αναστασία αγωνίστηκε τρία χρόνια απέναντι στο καρκίνο. Στάθηκε γενναία. Ηταν πάντα γεμάτη δύναμη. Και αυτή η δύναμη δίνει σε μένα και στα παιδιά μας το κουράγιο να σταθούμε όρθιοι.
Θα ήθελε να σας ευχαριστήσει όλους, έναν προς έναν για την ευγένεια και την καλοσύνη σας. Το κάνω εγώ και τα παιδιά εκ μέρους της. 
Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω κάποιους άνθρωπους που έδωσαν τις γνώσεις, τον χρόνο και την εμπειρία τους για να βοηθήσουν την Αναστασία. Το κάνουν καθημερινά, προσφέροντας βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται. 
Στο Νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς», στον νευροχειρουργό Νίκο Γεωργακούλια και στην ομάδα του. 
Στον όμιλο «Υγεια», στον διευθύνοντα σύμβουλο Ανδρέα Καρταπάνη, στην Ευαγγελία Ραζή και στην Πρότυπη Ογκολογική Ομάδα της, στον ογκολόγο Κωνσταντίνο Δαρδούφα. 
Στον Πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος Ανδρέα Δρακόπουλο.
Στην Αμερική, τις οικογένειες του Δημήτρη και της Ελένης Μπούση και του Τέντι και της Ντέμπι Δημητριάδη.
Το ίδιο θερμά θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό που συναντήσαμε σε θαλάμους, διαδρόμους, εργαστήρια νοσοκομείων, αίθουσες χημιοθεραπείας και ακτινοβολίας, χειρουργεία. Ο καρκίνος θα ηττηθεί γιατί έχει έναν κόσμο από υπέροχους ανθρώπους να τον πολεμάει. 
Να είστε όλοι καλά.
Πύρρος, Ελένη, Βίκτωρ, Μαρία, Νικόλας

« Επιστροφή

Σχετικές Φωτογραφίες