Από ξήρα και θάλασσα μεταφέρουμε σημαντικά μηνύματα

Ένα ακόμη Αθλητικό Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε με  ηλιόλουστο καιρό και πετυχημένες διοργανώσεις, στις οποίες οι Έλληνες Ολυμπιονίκες έκαναν αισθητή την παρουσία τους μεταφέροντας σημαντικά μηνύματα και αξίες από  ξηρά και θάλασσα!

Πιο αναλυτικά, στο Ιστορικό Νησί των Σπετσών διοργανώθηκε και φέτος ο πολύ πετυχημένος αγώνας Τριάθλου “Spetsathlon”,  με την ομάδα του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών να κατακτά την πρώτη θέση  στο sprint triathlon relay, απαρτιζόμενη από την Αργυρή Ολυμπιονίκη της Υδατοσφαίρισης Κατερίνα Οικονομοπούλου στο Κολύμπι και τους Ολυμπιονίκες της Κωπηλασίας Διονύση Αγγελόπουλο και Παναγιώτη Μαγδανή, στο Τρέξιμο και το Ποδήλατο αντίστοιχα. Ο κύριος στόχος όμως των 3 Ολυμπιονικών ήταν η χαρά της άθλησης και η παρακίνηση του κόσμου στη συμμετοχή και το υγιεινό τρόπο ζωής. Παράλληλα οι Ολυμπιονίκες της Ρυμικής Γυμναστικής Κλέλια και Άννυ Πανταζή έτρεξαν στον αγώνα δρόμου, συνοδεύοντας την μικρή Μαριλού που πάσχει από σπάνια ανίατη ασθένεια, μεταφέροντας το μήνυμα ότι άπαντες μπορούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους, ενώ παρέλαβαν και τιμητική πλακέτα της διοργανώτριας αρχής για τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, για τα 6 συνεχόμενα χρόνια συμμετοχής του στο θεσμό.

Την ίδια ώρα στο Δήμο του Αγίου Δημητρίου Αττικής διοργανωνόταν ο Ιστορικός Αγώνας Δρόμου της Ειρηνοδρομίας, στον οποίο έδωσαν δυναμικό αγωνιστικό παρόν η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής Ηλέκτρα Ευθυμίου και η Ολυμπιονίκης του Tae kwo ndo Αρετή Αθανασοπούλου. Παράλληλα ο αγώνας αυτός δρόμου σηματοδότησε και την “εκκίνηση” της νέας δράσης του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, με τον τίτλο “Οι Ολυμπιονίκες στο Δρόμο της Ζωής με Όραμα και Ελπίδα”, μέσα από τον οποίο οι Ολυμπιονίκες παρακινούν τους δρομείς να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, προς αρωγή των παιδιών που αγωνίζονται να κερδίσουν την ζωή τους.

« Επιστροφή

Σχετικές Φωτογραφίες